separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NEMOJ DA BUDEŠ PREDMET SPRDNJE! Nakon Majine svađe sa Lunom, Lepi Mića očitao lekciju Marinkovićevoj! (VIDEO)


Skrenuo joj pažnju kako treba da se ophodi prema blogerki.


Tokom noći je došlo do žestokog konflikta između Lune Đogani i Maje Marinković prilikom čega je ova zadrugarka spomenula blogerki bivšeg dečka Slobodana Radanovića, a zatim i njenu majku, zbog čega joj je Đoganijeva uzvratila brutalnim uvredama. 

Kada se situacija malo primirila, Lepi Mića je posavetovao Maju da se ne svađa sa blogerkom i ne dovodi svoju reputaciju u pitanje. 

Autor: TvPink Printscreen

Tebi ne treba ova priča. Ti treba da kažeš: "Dotična dama je ljubomorna na mene jer je njen sadašnji dečko bio moj prvi dečko."Treba fino i kulturno to da kažeš, a ne da pričate kome smrdi p*čka. Kako Stanija sve fino kaže. Ovo nije dobro za tebe - savetovao je Lepi Mića Marinkovićevu. 
Ne znam ja što se ona uhvatila mene. Jesam li preterala? - upitala ga je Maja.
Ponekad umeš da pređeš granicu. Ona neka tebe vređa, ti ćuti i ti ćeš se izdići iz situacije. Kako Ana, malo zagalami i onda se povuče. Aleksandra se totalno promenila, ona sve mirno. Nemoj da budeš predemet sprdačine. One su malo ljubomorne na tebe. Oni smatraju da si ti glupa i da želiš kadar i da sve to radiš zbog toga - pričao je Mića Maji, dok je ona klimala glavom i slušala ga. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.  

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti