separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

GASTOZ JE DEVOJKU PREVARIO SA TOBOM: Aleksandra i Luna ušle u žestok okršaj, pa joj Subotićeva spomenula Anabelu! (VIDEO)


Supčile su se u žestokoj verbalnom okršaju!


Naredni video-prilog koji je pušten zadrugarima u emisiji sa voditeljem Milanom Miloševićem bio je o razgovoru Aleksandre Subotić i Ljube Pantović, koje su komentarisale odnos Lune Đogani i Ane Korać.

Autor: TvPink Printscreen

Ona ako misli da je to tako, neka misli. Ona je meni to rekla u kupatilu, ja sam rekla Ani i Davidu. Zar stvarno misli da ću pored svojih problema u vezi da pričam njima šta treba da govore? To što ona to radi, a ima takvo mišljenje o meni, a onda dođe i priča sa mnom normalno. Ja nju ne ogovaram, već ona ima takvo mišljenje imam. Jesam, ljubavnica sam bila, ja sam svoja sranja priznala. A onda kad se posvađavo, sve ponovi. Generalno je to njeno stvarno mišljenje o meni, ali je onda gadno kad je sva fina prema meni. Ja ne pričam ružno o tebi - odgovorila je Luna.
Što se tiče prvog dana, ja sam rekla jednu veliku istinu, da je Gastoz svoju devojku Naidu prevario sa Lunom. Ja Lunu ne ogovaram, ja sam njoj ovo sasula u facu sa činjenicama. Mislim da sa njom može da se ima adekvatna komunikacija, ali mislim da se devojka nikada nije promenila. Kad smo imali seriju da gledamo, ti verenicu, ženu ne možeš da vidiš. Ana dođe i kaže da je Luna rekla da sam psihopata. Ima pravo na svoje mišljenje, ovo je moje. Ja ne mislim da je ona loš čovek prema meni, to što ona fura na neku patetiku ovde. Ja ovde iznosim istinu. Davidova snajka je pisala Anabeli , tvoja mama je prenela Gastozu poruku da ne priča o tome da ju je prevario sa tobom - uzvratila joj Aleksandra.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti