AKTUELNO

Niko nije razumeo zašto je odbila da učestvuje u emisiji.

Na narednom snimku zadrugari su imali priliku da vide sva eksplicitna izdanja Eeleonore Miljković, koja je odbila da učestvuje u rvačkom spektaklu u čokoladi u emisiji "Amidži šou". To je za Eeleonoru bilo navodno previše degutantno, dok kupanje u bazenu, pokazivanje atributa i zadnijce bilo potpuno prihvatljivo. Zadrugarka je izjavila i da su sve devojke koje su učestvovale u rvanju u čokoladu za nju lakog morala.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je pogledala svoj i više nego eksplicitan snimak, Nora je dala svoj komentar.

Nisam ja presveta, htela sam da se skinem u kupaći, ali nisam htela da se rvem u čokoladi. Meni je ok na bazenu. Nisam htela tamo u kupaćem da se rvem. Kajem se ne zato što nisam otišla, već što sam tako reagovala. Nije bilo tako strašno, ja sam loše reagovala, rekla sam reči koje nisam mislila, izvinjavam se ovim putem. Ali ni sada ne bih otišla da se rvem - rekla je Eeleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je pogrešila što nije otišla. Ja sam joj rekao "Ako nisi htela da ideš, ćuti i snosi posledice". Loše je što je prozvala sve devojke koje su išle - naveo je Toma Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam mislila ni na koga odavde, pokajala sam se što sam to rekla. Nisam to tako mislila. Aleksandra je rekla da se nije pronašla, sa Minom nisam, jer znam da ona zna da ne mislim tako - izjavila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Sama emisija je izgubila jer nisu učestvovale dve lepe devojke. Ali od vas dve, Ana je izgubila, a ti si dobila, jer se o tebi i tvojoj g*zi priča. Pojava tebe u ovakvom šou programu od tebe ne može da uradi ništa loše. Na primer tebi se sviđa Aleksa, kad ti je rekao da to ne želi, ti se pogubiš i više ništa ne želiš i ništa ti se ne sviđa. Pre deset dana mi je rekla da bi ovde ostala pet godina, posle kad su bile nominacije kaže "Mićo, ja hoću da idem kući" - naveo je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marko saznao da je Luna NARUČILA SLOBINU PESMU, pa otkrio šta misli o tome I DA LI MU SMETA TO ŠTO VOLI DA GA SLUŠA! Đoganijeva nije znala šta da mu odgovori! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'