AKTUELNO

Sve mu izdeklamovala.

Emisija ,,Gledanje snimaka" se zakuvalo, budući da su mnoge tajne izašle na videlo. Naredni video koji je pušten zadrugarima bio je o razgovoru Jovane Tomić Matore, Zorice Marković i Baneta Čolaka koji se vodio o Ani Korać, jer nije htela da ide u specijalnu emisiju ,,Amidž šou" u kojoj su učestvovale zadrugarke u rvanju u čokoladi.

Ja sam bio u šoku, nisam očekivao da će ona tako to da kaže. Rekao sam Ani to, nisam očekivao da će da kaže da je bila obnažena. Nije trebalo to da kaže, trebalo je da pričaju sa strane - ispričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam osoba koja za mnoge stvari prećuti, jer znam da bi se naljutila na mene. Od kad sam videla da David nesvesno utiče na Anu, znam da u njegovoj glavi smatra da ne treba da komentarišem, jer sam ja njena drugarica. Ja da sam znala da Ana neće da ide, ja bih se svim silama trudila da ide. Jednostavno sam odabrala taj način jer je ona rekla da nju nije sramota da bude gola. Ja kad sam čula sinoć da je David rekao Ani da se neće čuti ni sa kim. Prihvatam ga kao Aninog dečka i možeš mi reći da smatraš da sam preterala, ali problem je što Ana nema komunikaciju sa mnom. Ja Anini prijatelj više nisam, jer si ti centar sveta. Izgubila sam svaki kredibilitet kod nje. Da se ne bi desilo kao sa Lunom, ja sam se distancirala. Ja ćutim, ja ne prepoznajem sebe. Ne mogu da pričam opušteno sa njom, sada da sam ja njoj posle ovoga sada došla i rekla da David nije u pravu, da je trebala ona da dođe da mi kaže, ona bi prenela Davidu, posle bi bilo da mi njoj punimo glavu. Sanji je više krivo, ona je sada više sa Ljubom, idu na bazen - obrazložila je Jovana.
Povredilo nas je oboje ovo, Davida više nego mene. Ja Matoru svakako volim, znam da mi ne misli loše, baš zbog toga ja njoj ne govorim ništa - izjavila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'