separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LAZAR GAJI SIMPATIJE PREMA ALEKSANDRI? Subotićeva primetila njegove požudne poglede: Voleo bi da bude sa mnom! (VIDEO)


Jeremić je sve demantovao.


Sve najzanimljivije situacije koje su obeležile protekle dane u "Zadruzi 2" učesnici ali i milionski auditorijum imaće priliku da vidi večeras u emisiji "Gledanje snimaka".

U narednom snimku zadrugari su mogli da vide šta je Savo Perović pričao o svadbi, koja ga očekuje u nedelju. On je tom prilikom izjavio da bi bilo veoma interesantno da su izvučeni Lazar Jeremić i Aleksandra Subotić, pri čemu je Jeremić rekao da bi on prve bračne noći imao s*ks sa njom.

To bi bilo smešno posle cele te priče. Meni bi bilo to smešno i zanimljivo, to je moja konstatacija. Ja sam razumeo da su izvukli Aleksandru i Lazara, nisam mislio ništa loše. Mislim da bi to bilo zanimljivo, zbog cele priče koju je on ispričao - izjavio je Savo.

Autor: TvPink Printscreen

Sava može da se ljuti na mene koliko želi, ali on se sa mnogo suzdržava, on je aludirao na tu temu da je Lazar bio sa Aleksandrom - istakla je Jovana Tomić Matora.
Njima je zanimljivo da se priča nešto što se snima. Lazar je svestan da je izrekao jednu gnusnu laž, pre neko veče mi se zamalo izvinio. Ja dok vežbam vidim u ogledalu kuhinju, videla sam Lazara kako to komentariše, rekao je "Sad kad je vidim ovako, setim se i datuma i svega". I te kako gleda, baca pogled na mene. On bi voleo da je bio sa mnom, ali više voli Davida, on je svestan da bih ja to čula, videla bih. On je za mene dečko budala, dečko nenormalan, dno - rekla je Aleksandra.

Autor: TvPink Printscreen

Nisam priželjkivao ništa sa njom - rekao je Lazar.

Autor: TvPink Printscreen

Matora je bila u pravu kad je rekla, naravno da imam mišljenje, suzdržavam se, jer ne želim da se mešam, ne želim da iznosim mišljenje. Što se tiče ovoga, moja je bila greška što sam pogrešno razumeo - naveo je Savo.

Autor: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je upitao Aleksandru koje vežbe joj je pokazao Marko Marković, zbog čega je Stanija Dobrojević prebledela.

Marko mi je pokazao tu vežbu pre Stanije, pokazao mi je samo kako pravilno da uradim. On je rekao da je fitnes trener i Dorotea je krenula da šeta sa njim, pa joj je on pokazivao vežbe - navela je Subotićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Meni je Petrući pokazivao vežbe, posle mi je Marko pokazivao vežbe za zadnjicu, svima je pokazivao vežbe jer se time bavi - dodala je Dorotea Jovanović.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti