AKTUELNO

Čula da ju je Zorica Marković nazvala pogrdnim imenom, pa nije imala gde, već se supčila.

Naredni klip u emisiji ,,Gledanje klipova" bio je o razgovoru Zorice Marković i Nadežde Biljić koji su vodile o Eleonori Miljković, te su tom prilikom izneli ne tako lepo mišljenje o zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Evo umirem svkai dan, šta da kažem, gluposti. Za nekoga je Marko savršen momak, za mene nije, nije moj tip. Mene zabole uvo šta će one da kažu - izjavila je Nora.
Ko ti je bolji frajer, Sloba ili Marko - upitao je voditelj, te je Nora izjavila da nijedan nije po njenom ukusu, iako je želela da ide na njegov nastup i to u prve redove.

Foto: TvPink Printscreen

Ispala je glupača, jer sam ih ja gledala, raspravljali su se, grlili su se. Ja Mini čestitam, jer je uspela da ih razdvoji. Ona je dobra devojka u suštini, ali se predstavlja sasvim drugačije od onoga što jeste. Nikad ništa neće priznati, svi lažu, samo ona govori istinu. Ona je shvatila da je Marko video da se one igraju, on nije glup, osim kad nekad tako ustane. Stanija je naravno jedva dočekala, jer je Stanija ipak Stanija. Ali sada mogu da kažem da ima tu hemije, ali mislim da je Nora ispala glupa - obrazložila je Zorica.
Ne želim da komentarišem da li je ona ispala glupa ili nije, to je njena stvar. Ne žalim sa njom, sviđala mi se, bilo mi je krivo u početku, ali sada više ne, ravnodušan sam prema njoj  - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'