AKTUELNO

Lazar je ponovo priznao svoju grešku.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Na narednom snimku prikazan je razgovor Sava Perovića i Davida Dragojevića. Savo je zamerio Davidu što ne odgovara direktno na pitanja, te da isto to radi i Ana Korać, pa se okolišanjem upetljava u dalje priče. Oni su takođe komentarisali i ponašanje Lazara Jeremića, koji je Dragojeviću i Ani zadao dosta glavobolja.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu da kažem što se tiče Sava da on dosta toga zna, on se nikad nije mešao iako je sve znao. Skrenuo mi je pažnju mnogo puta, u pravu je za mnoge stvari - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo pre nedelju dana, kad je bilo aktuelno to sa Lazarom. On je dosta pričao sa Savom, on dosta toga zna. Savo mu je skretao pažnju da ne može da priča sve stvari svima - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla Lazaru da je njegova greška što je išao od jednog do drugog i pričao priče. To mu nije trebalo. Savo je realan, najrealniji što se tiče svega. Slažem se sa onim što je rekao. On je lepo rekao da se ja ne skoncentrišem na odgovor, onda se promeni priča i ode na drugu stranu - istakla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LOMILA SAM JOJ PRSTE! Dorotea otkrila kakve je scene pravila u školi, PA PRIZNALA ZAŠTO IMA ODBOJNOST PREMA ŽENAMA! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'