separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LOMILA SAM JOJ PRSTE! Dorotea otkrila kakve je scene pravila u školi, PA PRIZNALA ZAŠTO IMA ODBOJNOST PREMA ŽENAMA! (VIDEO)


Nije imala problem da ispriča sve!


Većina zadrugara odlučila je da se odmori za predstojeća dešavanja, a Dorotea Jovanović i Aleksandra Subotić iskoristile su priliku da se prošetaju ovim velelepnim imanjem kako bi ostvarile dobru kondiciju i svoju liniju dovele do savršenstva.

Autor: TvPink Printscreen

Tako su njih dve započele temu o svom privatnom životu, a Jovanovićeva se prisetila drugarice koja je pokušala da joj napakosti, pa ispričala kako se branila i na koji način.

Postoji devojka koja je bila jako ljubomorna na mene u školi, pa mi zalupi vrata ispred nosa. A njen tata radi u policiji, pa misli da ona može da radi šta hoće. I tako je ona meni nešto ćušnula, pa se napravila frka. Ja sam joj lomila prste, kleknula mi je na kolena. Izlomila sam je, ali išla sam do granice da znam da je neću oštetiti. Maltretirala me, jurila me, spopadala, ljubomorna je bila na mene. Ja imam odbojnost prema ženama, jer imam takvo iskustvo - rekla je Dorotea.

Autor: TvPink Printscreen

Šta je još Dorotea ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti