AKTUELNO

Nisu želele da sakriju ovo.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Ono što je uzrujalo javnost je fizičko nasilje koje su od strane Mikija Đuričića pretrpele Suzana Perović i Nadežda Biljić, a ono što je privuklo veliku pažnju je to što je Perovićeva odbila da ga osudi, a da pritom nije razmišljala o svojim najbližima koji je svakodnevno prate.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je u ovoj emisiji dobila priliku da odgovori na ono što je jedan od gledalaca želeo da zna, a onda su se pojedine ukućanke pronašle i odlučile su da javno progovore o tome kroz kakvu su psihičku i fizičku torturu prošle.

Da li je moguće da opravdavaš nasilje, a ne misliš na svoju porodicu? - glasilo je pitanje.
Neću da odgovorim na ovo pitanje, nema potrebe - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da u ovom trenutku treba da razmišlja kako ovo doživljavaju njena deca koja gledaju to... - počela je Stanija.
Smatram da imam pravo to da komentarišem, bez obzira na to što sam ja u nečijim očima velika, ja sam isto doživela da me bace na patos. Ono što mi žene radimo je da se nadamo da se to neće ponoviti. To je nepisano pravilo da ko je jednom nešto uradio, uradiće opet. Najviše su stradale žene koje su se nadale da se to neće ponoviti, a ponovilo se. Prvi put kad sam dobila po nosu, mislila sam da se neće nikada ponoviti, drugi put sam ja njega napala, a treći put sam otišla - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala situaciju sa mojom voljenom osobom i podrška sam joj maksimalna, ali nije na drugima da pričaju o tome - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja je razumem, preživela sam nešto slično, mislim da nema niko pravo da komentariše. Posle 5 godina je krenulo sve to, od šamara. I ja sam pričala da nikada ne bih oprostila, tako da niko ne može da zna kako bi se ponašao. Dok je Stanija pričala u hotelu sa Vladimirom, ja sam to gledala, to je isto. I te kako te tresao i niste bili ni mesec dana u vezi - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

To je istina, ubeđivao me je da sam ja kriva, ja se nadam da se to neće ponoviti. Oštro osuđujem bilo koju vrstu nasilja i tražila sam od Vladimira da se izvini, on to nikada nije uradio i kada je bilo ono sa Ljubom i ne znam sa kim još - rekla je Stanija.

Kako je izgledalo ovo izlaganje i šta su ostale takmičarke prokomentarisale na ovu temu, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'