AKTUELNO

Svi su pomno slušali ovo.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Tako je pitanje dobio i David Dragojević, koji je u trenutku pognute glave pokušao da odgovori tražeći imalo opravdanja za sebe i svoje postupke koje je širi region osudio.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si shvatio koliko si povredio Aleksandru? Koliko si ti ispao jadan čovek kada joj ni ruku nisi pružio, a ona je tebi nakon svega ipak prišla. Ni minut razgovora joj nisi posvetio, niti bilo kakvo objašnjenje! A sa njom si bio u vezi, živeo si sa njom i njenom ćerkom, dok tvoja devojka uredno prima poklone od njenih bivših. Da li si svestan svoje uloge? - glasilo je pitanje.
Ja sam rekao šta sam uradio, ne treba meni neko da otvara oči. Ja znam šta se dešavalo u našoj vezi i zašto se to desilo. Meni to ne treba niko da priča, nisu oni provodili vreme sa nama. Ja sam pogrešio i ja sam kriv, kad sam hteo da se razdvojimo, trebao sam odmah to da uradim. Kasnije sam mislio da ću moći da prikrijem emocije i to, ali nije uspelo. Bože moj, ja ne mogu da vratim vreme unazad. Nisam pružio ruku i stojim iza toga, baš zbog svih priča od spolja - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

On je svestan svega što je uradio i planirao i načina na koji se sve to odigralo, ali nijednog trenutka ne vidim trunku osećaja u njemu prema meni. Nisam videla ni da mu je žao zbog svega toga, nijedne sekunde. Nije pokazao da mu je žao, makar sa te neke ljudske strane, ipak smo mi živeli zajedno. Makar malo saosećanja. Ja ovo ne zaslužujem i znam da mu ništa nisam uradila, a jako sam ga volela. Borila sam se za najveću ljubav i sa svima sam se svađala - rekla je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'