AKTUELNO

Ostala je bez teksta.

Gledaoci kraj malih ekrana će i ovog popodneva imati priliku da gledaju emisiju ,,Pitanja gledalaca", a takmičari su spremni dočekali voditelja Milana Miloševića kako bi iskreno odgovorili na sve što mnoge zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Među prvima je bio David Dragojević koji je morao da obrazloži kako mu je nekada smetalo ishitreno ponašanje Aleksandre Subotić, a sada svoju devojku Anu Korać podržava u svim raspravama i konfliktima.

Njoj (Aleksandri) odgovara ova situacija da bude tiha i da skače, jer ona hoće da bude žrtva. Ona odlično radi to što treba da radi. Što se Ane tiče, ona je ista prema meni. Ona se samo brani, jer ne može da ćuti i da bude imuna na neke stvari - rekao je David.
Ja sam poslednja osoba koja se ponaša kao žrtva. Ja sam samo borac koji se bori protiv njihovih laži. Ja da uđem i da gađam njega šerpom u glavu, ništa neće promeniti. Ti si mene povredio i ja imam pravo i da ti odbrusim i da ti prećutim. Kako god se ja ponašala, to neće promeniti ono što si ti uradio, ja nisam žrtva. A kako se ja ponašam, to i te kako ima veze sa tobom. Svi su se pitali gde je Aleksandra i šta se sa njom desilo, a i videće se po ovoj devojci - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jednostavno moram da odgovorim, ja sam pod pritiskom konstantno. Jedno je kad nemam problem, jedno je kad imam, ne mogu da se ponašam isto - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam veze sa tvojim pritiskom, sami ste krivi koga ste sve pominjali. Ti ovde trpiš pritisak zbog svog načina života, van ovog rijalitija. Ljudi su počeli da polemišu o tome ko si i šta si i čime se baviš - odbrusila joj je Subotićka.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'