AKTUELNO

Nije imala problem da ispriča ovo!

Stanija Dobrojević i Marko Marković postali su sve prisniji otkad se on vratio u Zadrugu, a nisu krili da su se među njima odmah rodile emocije i da postoji velika mogućnost da pred kamerama ovog najgledanijeg rijalitija krenu korak dalje.

Tako su oboje u emisiji radija ,,Amnezija" odlučili da ispričaju sve o svom odnosu, a strpljivo su odgovarali na pitanja voditelja Bore Santane i Baneta Čolaka.

Zvanično smo potvrdili da smo zajedno. Mogu da kažem da su se simpatije i emocije rodile ranije, ne sećam se datuma, ali dosta ranije. Tako da, lepo nam je i srećni smo kad smo zajedno i kad se družimo. Mogu da kažem da ćemo probati da izguramo sve to i da nastavimo kad izađemo napolje - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Svi kažu da je veza fejk, a kako neko posle 2 dana može da proceni šta je fejk, a šta pravo! Mi se još upoznajemo, na početku smo, polako...gde trčite i čemu taj pritisak? Tek se rađa nešto lepo - rekla je Stanija.

Bora je upitao zadrugarku da li je ikada imala mlađeg dečka, ali i kako se oseća povodom toga. Ona je bez dlake na jeziku otkrila sve, a onda je Marković pred svima izjavio šta mu se najviše dopada kod nje kao i kako on gleda na tu razliku u godinama.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam jednog dečka koji je 1993. godište, bilo mi je super u vezi. Sad sam u tom periodu kad mi je 10 godina granica. Mogu da propagiram kako je to kad uspešna i ostvarena žena može da šeta i mlađeg i slađeg - rekla je Stanija.
Iskreno, ja kad sam sa njom, ja zaboravim na razliku u godinama, ona fenomenalno izgleda. Tako da, to ćemo vremenom videti. Sviđa mi se njena duhovitost, smisao za humor, to me dosta privuklo, ali opet kažem, fizički izgled je broj jedan. Grudi, zadnjica i usne  - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'