AKTUELNO

Bora i Bane je stavili na težak test!

Nakon što su joj pustili specijalnu pesmu od simpatije, Aleksandra Subotić je ostala da gostuje u emisiji radio "Amnezija" kod Bore Santane i Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su je upitali da im odgovori da li bi joj se svideo neki zadrugar,  a ona je odgovorila da su svi ukućani dečaci, a da ona voli muškarčine. Na to je Bane upitao da li je Vladimir Tomović onda njen izbor, budući da su ga mnogi doživljavali kao alfa muškarca.

Ma, kakav Tomović. Mene zanima ono što je Stanija htela da kaže za njega, ja sam to čula. Udarila je na njegovu muškost. Nije mi jasno da li je on bi ili da li ima nekog problema. Ali on je nasilnik, meni ne treba nasilnik - odgovorila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su je voditelji upitali da poređa muškarce u kući po svom ukusu, a ona je odabrala da to budu najdraži muškarci. Za najdražeg je odabrala Lepog Miću. Nakon toga su je stavili na težak test u igri "ili-ili".

Toma ili Bane - bilo je pitanje, a Subotićeva je odabrala Baneta.
Maja ili Ljuba - Aleksandra je odabrala svoju majku, iako je naglasila da ne može njih da poredi, jer je Maja drugarica, a Ljuba majka.

Kada su je upitali da odabere Zoricu Marković ili Ljubu Pantović i da bira između Miće i Zorice, Subotićeva nije želela da da odgovor jer su joj svi na svoj način dragi.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su je upitali da odabere između Davida i Ane, Subotićeva je odabrala Koraćevu, što je iznenadilo dvojac. Na koja je još pitanja Aleksandra odgovarala i između koga je još morala da bira u igri, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

'