AKTUELNO

Zatim je dobila specijalnu pesmu kao pozdrav!

Prvi gost u emisiji radio "Amnezija" kod Baneta Čolaka i Bore Santane bila je Aleksandra Subotić. Ona je voditeljima ispričala šta bi uradila da su ona i David Dragojević izvučeni kao mladenci za predstojeću svadbu.

Foto: TvPink Printscreen

Da je bila izvučena naša svadba, ja bih odradila taj zadatak, ali ne bih bila srećna. Ima ko se sa njim ljubi, ja nisam više iz te priče. Da smo ja i David izabrani za mladu i mladoženju, Anu bih izabrala za sestru - rekla je Aleksandra kroz šalu, pa otkrila kakve emocije gaji prema Davidu:
Meni je muškaraca preko glave. Moje emocije prema njemu su umrle, gadi mi se. Imam svoju simpatiju, a David je antipatija. Sve anti.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je dobila pitanje i šta bi uradila Ani Korać da je pristala na rvanje u čokoladi u emisiji "Amidži šou", kao i šta bi uradila da ima dva minuta bez kamera i da može da udari šamar Ani ili Davidu, koga bi odabrala.

Ne bih ja njoj ništa. Ona je sitna mala, bilo bi da ja nju nešto napadam. Gurnula bih joj glavu u čokoladu. Za ovo niste normalni. David, dobio bi pesnicu u glavu, ali ja moram da budem dama - rekla je šaljivo Subotićeva, a onda joj je dvojac pusti specijlnu želju od simpatije, pesmu "Pazi s kime spavaš" najpopularnije srpske pevačice Cece Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'