AKTUELNO

Otkrila je šta joj je zasmetalo.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

U nedelju se održava svadba Sanje Stanković i Save Perovića, a za matičarku su zadrugari izabrali Zlatu Đurković, a ukućani su primetili da se ova odluka nije dopala Zorici Marković koja je takođe bila u opticaju.

Foto: Pink.rs, Unsplash

Zorice da li si se naljutila što su zadrugari izabrali Zlatu za matičarku, a ne tebe jer si baš bila neraspoložena kada je ona izglasana - glasilo je pitanje za Zoricu.
Mene je tada mnogo bolela glavu. Videla sam da se radi o svadbi. Ušla sam u toalet da popušim cigaretu. Mića je predložio mene, neko je rekao Zlatu. Naravno da mi ne smeta, to Zlati više stoji. Šta meni znači da ja ovde budem matičar. Nije mi ni stalo. Ja sam reagovala na Marijanu. Videla sam da ona glasa za Zlatu. To dete je meni drago, ja sam uvek bila uz nju i na "Zadrugoviziji". Mene je jedino sa njene strane to povredilo, a za druge me ne zanima - odgovorila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zorica Marković

'