AKTUELNO

I dalje ima emocije prema njemu.

Prethodne noći javnost i zadrugare je potreslo ponašanje Mikija Đuričića, koji je lupio šamar svojoj emotivnoj partnerki Suzani Perović, a zatim i nasrnuo i udario Nadeždu Biljić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon svega što se desilo, Miki je diskvalifikovan odlukom Velikog šefa koji je oštro osudio njegov postupak i nasilje nad ženama. Suzani Perović je teško zbog svega, pa je ranog jutra plakala. Zadrugari su neizmenično dolazili da joj pruže podršku. Red je došao na Doroteu Jovanović.

Šta god da je uradio ja ne mogu da mu zamerim, ja ga volim. Oprostila sam mu. Znam kako mu je. Strašno je bilo, ali kakav god da je, ne mogu da prestanem odmah da ga volim. Čekam da izađem da popričamo. Van ovih zidina će biti drugačija priča. Ja se povlačim, ne mogu više. Drvo me danas oduševilo. Utešilo me, kao da je neko moj sa mnom pričao... - govorila je Suzana u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, moraš da se smiriš. Gledaju te tvoji. Miki ne bi voleo da ti uništiš devet meseci ovde, a malo je ostalo do kraja. Potrudi se da spavaš što više. Izvuci poentu iz svega ovoga - tešila ju je Dorotea.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Suzana Perović

'