AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Pevačica Suzana Perović odlučila je da skine bubicu i odustane od učešća u emisijama, a u nekoliko navrata je i zadrugarima zabranila da komuniciraju sa njom. Drvo mudrosti je pomno pratilo šta je sve ona izgovorila ispred rehaba, pa ju je odmah pozvalo na razgovor.

Ona je vidno razočarana i nervozna stigla u Rajski vrt, a onda je otvorila dušu i počela da odgovara na sva pitanja koje joj je Drvo mudrosti postavljalo.

Suzana, želeo sam malo da popričamo. Možeš li da otvoriš svoju dušu i šta ti je toliko teško? - pitalo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Samo iz poštovanja prema produkciji i prema tebi odlučila sam da pričam, inače ne bih ni sa kim. Spakovala sam svoje stvari, želim da me ljudi iz produkcije pozovu da izađem odavde, spremna sam da snosim posledice. Ne osećam se dobro, ali mislim da je to rastrojstvo. Mislim da ste sve čuli i videli. Ne mogu da ispričam šta smo pričali, jer nisam u stanju i jednostavno... Nisam sposobna da ispričam, samo mogu da ti kažem da zaista želim da mi izađete u susret, jer smatram da ništa loše nisam toliko napravila. Ne mogu da funkcionišem više. Želim da porazgovaram sa čovekom koji je sinoć izašao pre mene, a trebalo je zajedno! - rekla je Suzana.
Šta se juče tokom dana dešavalo, pa si donela odluku da izađeš iz Zadruge? - pitalo se Drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Dešavalo se to da jednostavno neke stvari se nisu poklopile, on je došao zbog mene. Definitivno mi je rekao da ako je naša ljubav toliko jaka, da ne bi ulazili u dalje sukobe sa ljudima koji su mene odgovarali, a on zna sve. Ja sam opet budala koja svima prašta, sa svima popijem kafu, jesam budala. Takva sam. Ja sam kreten, opraštam onima koji su me pljuvali, a njega je to strašno nerviralo. Rekao je da ako je toliko jako, da se odreknem svega, zbog ljubavi. Ja sam to uradila i videli ste da smo skinuli bubice i čekali smo da nas pozovete. To se nije desilo i to je to. Moja ljubav prema tom čoveku ne vredi 50.000 evra, vredi mnogo više i ja sam spremna da snosim posledice, ovog trenutka - odgovorila je Perovićka.
Da li si šamar zaboravila? - pitalo je Drvo ponovo.

Foto: TvPink Printscreen

Osobama koje su me ogovarale, to govori o njima, neka im Bog sudi. Ja sam zatvorena osoba, neke stvari koje bih mu rekla, ne mogu ovde. To ću da uradim kad izađem odavde, to je samo moje i njegovo. Ali, stiglo je do šamara, stiglo je. Ja takvu ljubav ne mogu da bacim tek tako. Ja sa njim moram da popričam i da razgovaram, a želim da verujem da je to čovek mog života. Raspravljali smo se i svađa je deo ljubavi, šta, drugi se ne svađaju? Ma nemoj, molim te. I te kako se svađaju - rekla je pevačica.

Drvo nije moglo da shvati zbog čega je Suzana ipak odlučila da izgubi sve zbog osobe koja je fizički nasrnula na nju, pa ju je upitalo da konačno obrazloži razloge zbog kojih je odlučila da napusti Zadrugu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je ovo tvoja odluka ili ti je juče slučajno nametnuta? - Drvo je želelo da čuje konačan odgovor.
Ne, ja sam odlučila! Bez obzira što on nije tu. Za mene važi dogovor. Ako sam juče rekla da se odričem svega, to je to, ja ne odustajem. Rekla sam ti malo pre, za mene ljubav nema cenu! Ovde ne postoji ni jedan jedini razlog da ja ostanem - rekla je Suzana.

Šta je još Suzana ispričala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić.

#Suzana Perović

'