separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

STRAŠNO! Nadeždina mama PRESTRAVLJENA zbog Mikijevog postupka, pa otkrila da su već kontaktirali advokata: I MUŽ I JA SMO ŠOKIRANI! (FOTO)


Ja se budim ujutru, dobro kad se nisam šlogirala - započela je razgovor Slavica koja nije mogla da dođe sebi posle svega što je videla.


U toku prethodne noći Miki Đuričić fizički je nasrnuo na pevačicu Suzanu Perović, a nakon šamara koji je dobila, on je štakama udarao i Nadeždu Biljić.

Ovakvo nedolično ponašanje osudili su svi učesnici, a pre svega Veliki šef i produkcija, ali i region koji se izričito bori protiv nasilja nad ženama, pa je Miki kažnjen diskvalifikacijom.

Autor: TvPink Printscreen

Mi smo stupili u kontakt sa Nadeždinom majkom, koja je istakla da se veoma potresla, što je bilo i očekivano.

Autor: Pink.rs, Printscreen youtube

Strašno! Ja sam isključila internet, jer znam da je trebala biti žurka, nisam želela da gledam kako se svađaju i ostale gluposti. Međutim, ja se budim ujutru, dobro kad se nisam šlogirala. To je katastrofa, odmah smo pozvali advokaticu tako da je postupak pokrenut. Ne mogu da verujem da je udario dva krhka bića, žene. Mogli su da budu prijatelji, a evo šta se desilo. I muž i ja smo šokirani, stvarno, ovo je vrhunac njegovog ponašanja - rekla je Nadeždina mama.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti