AKTUELNO

Imao i specijalnu poruku za Nadeždu!

Danas je u Beloj kući nastao pravi haos kada je Stanija Dobrojević otkrila da joj je neko ukrao hranu. Lepi Mića je želeo da pomogne svojoj prijateljici, pa se odmah uputio ka  kuhinji kako bi dokučio ko je ukrao njene stvari i bacio sumnju na Doroteu Jovanović i Boru Santanu. Obezbeđenje je uletelo, Stanija je urlala na Boru, a on se pravdao da nije imao ništa sa tim, pa je počeo da psuje i nju i Miću. Kasnije je optužio Doroteu da laže da ju je on naterao da ukrade hranu, na šta mu je ona uzvratila da je rekla da joj je pomagao, a ne naterao. Bora je Dorotei rekao da se plaši Miće, pa je zato sve to izrekla.

Pročitajte još: VENČANJE KOJE ĆE SVE OSTAVITI BEZ DAHA: Sanja i Savo spremni za svadbu, EVO ko će im pomoći da upriliče veselje u ZADRUZI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Večeras, dok su Stanija i Dorotea učestvovale u rvačkom spektaklu u čokoladi u emisiji "Amidži šou", Bora je pokušao da objasni situaciju Marku Petruševiću Petrućiju i Dobrojevićevom dečku, Marku Markoviću i tom prilikom priznao da je ipak učestvovao u krađi.

Neprijatna situacija. Moglo je da bude kao sa tobom (Petrući) za Rebeku. Ovog dečka (Markovića) gotivim i neću da se svađam sa njom i ulazim u konflikt. Mića ja je za sve kriv. Haos je nastao. Ja ne krivim što je (Dorotea) spomenula moje ime, ona je dete, uplašila se. Ja ti se kunem, ja sa Stanijinom hranom nemam veze. Da sam znao da ju je (Dorotea) ostavila bez hrane, ja bih rekao vrati. Niti sam hteo da kradem, nego mi je ona rekla : "P*čko, ne smeš njoj. Sačuvaj mi stražu" - pravdao se Bora, pa opleo po Nadeždi Biljić, sa kojom se tokom današnjeg haosa takođe posvađao:
Nadežda je sa mnom završila, pred njom ću celo pile da jedem kad budem video da je pregladnela.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su ga pomno slušali i govorili mu da to nije bilo u redu sa njegove strane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Marko Marković

#Marko Petrušević

'