AKTUELNO

Nikad nije mirno u Beloj kući!

Veliki šef poslao je pismo u kome je obavestio zadrugare da može početi raspodela budžeta za ovu nedelju. Pre nego što je Lepi Mića pročitao pismo, Zlata Đurković i Nadežda Biljić su se posvađale zbog kupke. Nakon što je Mića pročitao pismo i počeo da razmišlja kako će podeliti novac, Bora Santana se pobunio. Kada je Mića pitao da li je Lazar Čolić Zola dao neke instrukcije za podelu budžeta Bori i Banetu Čolaku, Santana je ljutito negodovao jer ga Zola nije stavio za vođu, kako je očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je krenuo da deli prvo velike budžete, a između ostalih, njih su dobili Zorica Marković, Aleksandra Subotić, Jovana Tomić Matora, Savo Perović,  Dorotea Jovanović, Stanija Dobrojević i Miki Đuričić. Srednje su dobili Marko Petrušević Petrući, Ljuba Pantović, Bane Čolak, Bora Santana, koji je odmah to zamerio. Pevač je na brzinu podelio ostale budžete, a zatim obrazložio svoje razmišljanje kada ih je delio.

Velike sam budžete dao ljudima sa kojima sam dobar na neki način. Neki su dobili standardno ono što dajem. Neki su dobili najmanje. Gledao sam da bude to realno. Što se tiče Bore i Baneta, njima uvek dajem srednji ili veliki. Matora i Sanja, Matora mi je dala veliki kad je bila vođa. Luna mi je dala srednji, dao sam i ja njoj srednji, da sam imao više, dobila bi i ona. Ovde je problem i kad neko bude više puta gazda, mora i da vrati ono što mu se daje. Kada se priča, priča se da nikog ovo ne interesuje, ali i te kako vidim da se bunite i skačete. Ne mogu se svi zadovoljiti. Kako mislim ja, ovo je neki egal. Meni je Bora jako drag, ali ne mogu da definišem na koga je on ljut. Na mene, na Zolu ili na sebe.Stanija je dobila veliki, Marko mali, neka se snalaze - ispričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je želeo da objasni Mići da se ne ljuti na Zolu, dok je Bora sve vreme pričao sebi u bradu i negodovao.

Što se tiče toga što je Zola postavio tebe za vođu, ja se ne ljutim na njega. Ja sam ga ovde upoznao. Na Milana sam se naljutio, ja sam to i govorio. Što se Zole tiče, znam koliko te ceni. A i rekao je da ne može između Bore i mene da odluči, ne ljutim se - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Lazar Čolić Zola

#Lepi Mića

#Nadežda Biljić

#Zadruga 2

#Zlata Đurković

'