AKTUELNO

Odlučila je da joj da još jednu šansu.

Odnos sa majkom Ljubom Pantović se takođe nametnuo kao tema o kojoj je Aleksandra vodila sa Drvetom mudrosti jer je on postao sve bolji i bolji.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je priznala kako joj prija što su se relacije između njih dve popravile, ali je otkrila kako se plaši da bude ponovo povređena pa je odlučila da bude oprezna.

Ona je sada više na mojoj strani. Sada kad razmislim, kao da je promenila mišljene kada je čula moje procente. Ipak, drago mi je da imam lep odnos sa njom. Bolje da budemo super nego da ratujemo kao uvek. Ja ne znam koliko sam ispravna više. Smatram da se Ljuba ogrešila o mene. Svaki put kada ona spusti loptu, ja nju primim sebi. Majka mi je radila sve te stvari. Imam odnos lep sa njom, ali mi je uvek u glavi to šta je ona radila. Prija mi da pričam sa njom o temama van rijalitija - priznala je ona, pa je spomenula Zoricu Marković:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni treba neko zreo, da me posavetuje i da mi želi dobro. To je ta mene ovde Zorica Marković, bila i sada je. Svi me napadaju sa svih strana. Počela sam da se branim i od dobrih i loših strana... - pričala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

'