AKTUELNO

Miljana je pokušala da ih razdvoji, ali bezuspešno.

Tokom završnice emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe Miljane i Marije Kulić sa Lepim Mićom. Naime, pevača je povredilo što ove dve zadrugarke neretko u svađama vređaju porodicu, a kada se na takav način njima neko od zadrugara obrati, one prete tužbom.

Mića nije mogao da ovo podnese, obuzeo ga je bes, pa je počeo da urla po Beloj kući. A kako je i Marija veoma žustra, ona mu je uzvratila istom merom.

Foto: TvPink Printscreen

Ovu je vepar j*bo, svinjo. Ovo je zlo. Ona kad vređa tuđu decu što to niko ne kaže. Ova k*rva (Marija) govori pet puta da crnci razvlače moju ćerku. Droljo raspala. Ćerka ti je bolesna.

Kada je Miljana primetila da je ova svađa uzela maha, pokušala je da razdvoji majku i Miću, ali joj nije pošlo za rukom.

Foto: TvPink Printscreen

Mama nemoj sa ovim štakorom da se raspavljaš. Idi kao gospođa u apartman - govorila je Miljana Mariji, ali je ona nije slušala.
J*bu ti ćerku, a j*bu ti i ženu, zato te šalju ovde. Smrdljo! Nesrećniče, nesrećni, Nebojša ti šalje poruku da te žena pozdravlja. Svi su te zaboravili. Ne znam ko će da te sahrani smradu kad nemaš nikoga - nastavljala je sa svađom Marija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'