AKTUELNO

Dobrojevićeva nije štedela reči za svoju cimerku.

Naredna na meti predstavnika sedme sile bila je Suzana Perović koju je Stanija Dobrojević okarakterisala kao "matoru p*rno glumicu". Naime, novinare je zanimalo u kakvom su odnosu sada ove dve zadrugarke posle žustre svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se osećaš povodom onoga što te je Stanija nazvala "matorom p*rno glumicom" - glasilo je pitanje za Perovićku.
Nebitna mi je totalno. Nas dve smo prekinule svaku komunikaciju. Smatram da to govori o njoj, a ne o meni. Ne dotiču me njene reči - odgovorila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je usledilo još jedno pitanje za Perovićevu zašto se ona umešala i podviknula zadrugarkama kada su virile kroz vrata Rajskog vrta dok je Maja Marinković imala razgovor sa ocem.

Znam koliko je taj njihov susret emotivan, šta one imaju tu da vire. Taj moj komentar je bio dobronameran - odgovorila je Suzana, a potom se oglasila i Stanija.
Izgovorila mi je mnogo ružnih reči, ja sam njoj uzvratila. Nazvala me je jadnicom. Izgovorila sam ono što svi misle o Suzani Perović. Vodila se polemika da li je bilo tog odnosa sa Mikijem, ja sam verovala da toga nije bilo. Nedavno je i nama prikazan taj snimak i videla sam degutantne scene za ženu od 55 godina. Tamo da je neko g*zi i razvlači. Ona kad je mene žacnula i ja sam joj uzvratila - prokomentarisala je žustro Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'