AKTUELNO

Čas se vole, čas se ne vole.

Predstavnici sedme sile u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" imali su pitanje i za Marka Miljkovića, a bilo je u vezi Lune Đogani i Slobe Radanovića. Naime, Marko je do sada u nekoliko navrata Luni prebacivao kada bi pominjala bivšeg dečka Slobu, pa je u poslednje vreme primetno da se odnos sa Miljanom Kulić može protumačiti kao osveta.

Foto: TvPink Printscreen

Svi smo videli koliko Luni smeta tvoj odnos sa Miljanom, a sa druge strane zamerao si joj što pominje Slobu. Da li je tvoj odnos sa Miljanom neki vid osvete Luni - glasilo je pitanje.
To su nebo i zemlja, da poredi Miljanu Kulić, sa kojom nikad nisam imao ništa, dok nisam shvatio ko je i šta je. Te dve stvari ne mogu da se apsolutno porede. Jedna stvar mi se nije svidela sa Lunom i sa Miljanom, kada je praktično ona radila intervju sa Lunom o Slobi Radanoviću, mislim da to nije u redu, nije to neka osveta, nego jednostavno, biće sad ovako malo, burno što se tiče Miljane Kulić, ume on a da smara i bude dosadna, brzo se ona vrata na svoje mesto, tako da ja nemam nekim problem sa njom. Ti si prase, ti grokćeš, praseća glava! Ajde grokni - odgovorio je Marko.

Miljana je potom ustala i ponovo ušla u sukob sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'