AKTUELNO

Njihova tenzija raste iz dana u dan!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su za Pavla Jovanovića, a bilo je u vezi sa odlaskom Dragane Mitar.

Da li ti nedostaje Dragana, pa svoj bes iskaljuješ na Staniji - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Stanijom imam konflikt i dok je Dragana bila tu. Samim tim što je nema ovde, nisam nešto da sam primetio neki drugačiji osećaj. U neku ruku mi je i drago, jer sam u par navrata uhvatio sebe da kad je pogledam, nije mi bilo priajtno, lakše se krećem. Kad mi je stigla čestitka za rođendan, od te devojke koja me čeka napolju, zbog toga sam bio takav, želim tu devojku da vidim i pričam sa njom i šta više, voleo bih da dođe u Rajski vrt - odgovorio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Pavle je meni rekao da je on ušao ovde zbog Dragane, kako bi napravio priču preko nje, pa je čak i hteo da bude sa njom. On mi je rekao u izolaciji da je u vezi sa Majom, rekla mi je da je Maja ostala trudna i da je išla na abortus zbog veze sa Draganom - dodala je Stanija.

Nakon rasprave, Pavle se dotakao veze sa Majom od koje je dobio čestitku za rođendan, te je objasnio da on trenutno nije sa njom u vezi, već da će pričati tek kada on bude izašao sa velelepnog imanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'