AKTUELNO

Kulićeva nije birala reči kojima će ga uvrediti.

Naredno pitanje tokom emisije "Pitanja novinara" pristiglo je za Lunu Đogani, a predstavnike sedme sile je zanimalo da li Miljana Kulić utiče na vezu nje i Marka Miljkovića.

Ja bih volela da Miljana traži Marku te 2000 da mu vrati i ako joj ne vrati da mu se nakači na vrat. Jer sam mu ja sve ovo ranije govorila da će biti ovako. Pošto me ništa nije sluša, neću se mešati u njhov odnos. Tri dana moje histerije je zbog toga bilo. Možeš da se sprdaš sa njom, ali da tražiš pare od nje, to nikako jer ona to ne radi zato što ti želi dobro, već zato da bi ti nešto tražila. Pošto on kaže da je on majstor da protumači Miljanu, evo sad neka radi šta hoće, ja ću da sedim i gledam - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago da imam razrešene ruke i da mogu da radim šta hoću - dodao je Marko.

Kulićeva se odmah brecnula na ove reči, te je ponovo ušla u verbalni sukob sa Miljkovićem, ali je odlučila da mu otpiše dug.

Poklanjam ti te 2000. Ti si za mene jedan običan seljober, ti si klošar u duši, neispunjen čovek od 36 godina. Jedva si čekao da ti Luna kaže da su ti ruke odrešene. Ja ti sada kažem, gospodine klošaru, ne moraš da mi vraćaš ništa, poklanjam ti sve - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'