AKTUELNO

Nikad iskrenija nije bila.

Zadrugari su ove noći odgovarali na pitanja novinara, a predstavnike sedme sile je zanimalo da Luna Đogani uporedi svoju turbulentnu vezu sa pevačem Slobom Radanovićem i novim dečkom, Markom Miljkovićem, te je blogerka otvorila dušu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su komentarisali kako si ti Slobu gledala sa mnogo više žara, nego Marka, pa me zanima tvoj komentar, ali i Markov - glasilo je pitanje.
Ja izbegavam da upoređujem svoju vezu sa Markom i vezu sa Slobom. Mogu da kažem da sam bolesno volela Slobu, gledala sam da je on jedini spas, sve priajtelje sam izgubila zbog toga, jer sam se ponašala kao da je on meni sve na svetu. Dozvolila sam sebi da budem opčinjena jednim muškarcem i da gledam u njega kao u Boga. To je bila moja iluzija i greška. A veza sa Markom je nešto potpuno drugačije, to ne može uopšte ne može da se poredi. Ja Marka volim dovoljno da mogu da podnesem i raskid sa njim, sutra kada izađemo, ali i sad nam je lepo. Ne želim da mi se desi takva ljubav nikad više u životu, jer smatram da je veza s Markom normalna, realna je - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam svedom njihove ljubavi i veze kako su funkcionisali i menis e to uopte ne sviđa. Ja ne želim da moja veza ide u tom smeru u kom su išli Luna i Sloba. Ja zračim drugačije, ja pokazujem manje emocije, dok Luna pokazuje više od mene, ali i ona pokazuje manje nego sa Slobom - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'