AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Zadrugari su spremni dočekali voditelja Milana Miloševića kako bi emisija ,,Pitanja gledalaca" mogla da se nastavi. Budući da je prethodne noći došlo do žestokih okršaja između njih, ni ovoga puta nije bilo ništa drugačije.

Naime, voditelj je postavio pitanje Ani Korać, a zbog njenog odgovora sukobili su se i Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Kažeš da ti se ne sviđa što Aleksandra i David pričaju o tome ko je šta plaćao. Da li bi ti bila ta koja sa muškarcem živi i finansira ga? Šta misliš o tome? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su izneli da su živeli zajedno i da su trošili zajedničke pare. Ja kad sam u vezi ne gledam čije su pare i ko koliko troši. Ako sam u vezi, za mene je to jednako. Ona kaže da je ona njega finansirala, David kaže da su zajedno trošili i to - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče finansiranja i svega, ja  ne znam u ko je ona rijalitiju. Razlika između mene i nje je što sam ja ta koja je finansirala. Hiljade i hiljade eura je trošio, ti si muška sponzoruša bez zanimanja. Ja sam žena koja i te kako puno zarađuje - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Zajedno smo trošili sve i to je mnogo ružno i glupo što je tako pričala. Ja sam bio u Americi, videćete da je ona sama trošila pare dok se šetala sa Magdalenom. Tako da, niti sam joj uzimala pare niti bilo šta - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče mog bivšeg verenika, on je nezaposlen. On je radio u girosu, tu je jedino prijavljen. Kad je bio u Americi i u rijalitiju, on je bio nezaspolen. Njegov giros radi da pokrije troškove. Ja sam osoba, kakvo god bilo moje učešće, bila sam dobro plaćena. Ja sam sa svojim honorarom iznela i kolekciju donjeg veša sa kojim sam profitirala - ispričala je Aleksandra.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte u nastakvu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'