AKTUELNO

Jasno su rekli šta imaju.

Još jedno izdanje radija ''Amnezije'' je počela, a tema koju su Bora i Bane morali da ''obrade'' jeste spominjanje Filipa Mijatova koji je bio prijatelj Ane Korać. Ipak on tvrdi da je između njih dvoje bilo nečeg više od klasičnog prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi se slažu da je Ana dotakla dno u ovoj sezoni, ali neće da pričaju to za stolom jer je gotive. Retko ko šta kaže Ani u lice, čak ni Davidu - govorili su Bora i Bane, pa je u studio uleteo David Dragojević, pa su zadrugaru počeli da mu postavljaju pitanja:

Bora i Bane su govori da Ana ume da se zapetlja u svojim lažima, pa da nije isključivo da je sve ono što je on rekao zapravo istina. Dok su međusobno komentarisali, u studio su ušli spontano David i Ana pa su odgovorili na par pitanja voditeljima radija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je prošle sezone sama bila, niko je nije vređao. Samo se brani kada je neko napada. Prošle godine nije imala nikog, ona se smeje, možda je više sa mnom. Što se tiče Filipa, to je po meni klošarski. To nije gospodin da ide tako da pljuje devojku - govorio je David, onda je ušla Ana Korać:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dosta sam ja njemu reklame dala preko mene. To su gluposti. Ne znam što se više priča sa njom. Nikoga se ovde ne plašim. Sa njim mogu pričaju o čemu god hoće. Sud je tu, neće mene ni videti. Ništa neću da govorim ovde. Za svaku reč će mi platiti. Uživaću sa mojom porodicom, Davidom i Hugom - govorila je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'