AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Zadrugarke Maja Marinković, Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević distancirale su se jedna od druge iako su bile u savršenim prijateljskim odnosima na samom početku. Između njih je nastao razdor zbog Maje, jer su ukućanke posumnjale da sve radi u svoju korist i da je pristala na druženje sa njima samo zarad rijalitija.

To je presudilo kada je Maja priznala da sa njih dve ne želi da učestvuje na Zadrugoviziji, zbog čega su se Stanija i Marijana razočarale u nju.

Foto: TvPink Printscreen

One su odlučile da u ranim jutarnjim časovima razreše sve nedoumice, a onda je Zonjićeva donela odluku da zauvek stavi tačku na svoj odnos sa Majom.

Ja ono što kažem van stola, ja kažem i ovako. Stanija, ti si meni rekla da ja nisam prijatelj! Drugu priču si mi rekla za Tamaru, rekla si da me je pozdravila, sad kažeš da nije. Zašto nisi demantovala Milana? - pitala je Maja.
Ona je rekla samo za Marijanu, ali je rekla da se držimo ženske ekipe. Ona pažljivo gleda situacije, iz tog razloga je pre pozdravila Marijanu, ja znam kako Tamara razmišlja! - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tebi uvek govorim šta mi smeta, kažem ti sve lepo sa strane! - rekla je Marijana.
Marijana, ovde ti nemaš svoj stav! Ja sam ti sve rekla u lice, rekla sam za onaj klip da si spremna na sve zarad rijalitija! Meni nisu stizala takva pitanja! Ja sam samo iskrena, a ti hoćeš da se svađaš - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

To si ti spremna! Ajde da mi prekinemo svaku komunikaciju! - predložila je Marijana.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'