AKTUELNO

Nije znala kako da joj uzvrati!

Luna Đogani doživela je psihički pad prethodne noći, a šira javnost imala je priliku da vidi ozbiljnu svađu koja se dogodila sa njenim dečkom Markom Miljkovićem, a koja je bila jeziva i uznemirujuća.

Zbog toga je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavio pitanje Marku, koje je i njega iznenadilo, a bilo je vidno da blogerka daje sve od sebe da ga odbrani.

Kroz vezu tebe i Lune stalno ponavljaš: ,,Ja to neću", ,,ja to ne podnosim", ,,ja nisam takav". Gde je druga osoba u vezi i gde su te potrebe? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje neke stvari koje sam ja promenio, ali ne znam zašto bih pričao o tome. Da, ima istine u tome što piše. Jednostavno, ja imam neke svoje stavove i principe i ja jesam nekad bezobrazan, inadžija, idem glavom kroz zid, ne mogu protiv sebe i to je to. Nekad ne popuštam, ali postoje situacije u kojima sam se promenio - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je da je promenio neke stvari, ja to nisam tražila. Kad smo se pomirili posle raskida, promenio je to. Više mi se otvorio, sve mi je pričao, plašio se ljubavi, veze. Prija mi što je otvoren. Krivo mi je što smo tri nedelje uživali i sad ova dva dana se svađamo zbog gluposti. Ja smatram da je to neko nepoštovanje, on to ne smatra. Mi imamo slične osobine, mnogo smo bezobrazni u svađama. To nisu uvrede, nego mišljenja koja ne mislimo i takmičimo se ko će koga više da povredi. Ja sam inadžija, on isto. Malo pre je rekao ne zna se ko će prvi da spusti loptu. Oboje hoćemo da budemo dominantni, a ne možemo da rešimo problem. Mi smo do pre neki dan uživali u svojoj auri - rekla je Luna.

Miljana Kulić koja je bila jedan od razloga njihovog sukoba, imala je potrebu da im saspe sve u lice, pa ih je ponovo isprovocirala svojim izlaganjem.

Foto: TvPink Printscreen

To su glupe priče, Marko te nije ni primećivao! Ti si poslednja osoba koja može da kaže da je neko bolestan! Ja hoću da se povučem u svoju auru isto, da budem sa Željkom i da provodim vreme sa njim. Ti sama znaš koliki honorar imaš, tako da toga ovde nema. Kad izađete, tada možete da uživate - rekla je Miljana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'