AKTUELNO

Zadrugari i dalje mislili da bi Staniju napadao da je situacija slična!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je upućeno Lepom Mići, a gledaoca je zanimalo zašto je ćutao kao zaliven kada je raskrinkana Ana Korać u emisiji "Pitanja novinara", a onda skočio na bezazleno pitanje za Staniju Dobrojević.

Veza Ane Korać i gospodina Mijatova nikakve veze nema sa mnom. Stanija je moj prijatelj i moj neprijatelj. Otkud ja znam ko tu laže (Ana i Filip). Njih dvoje se ni u čemu ne slažu. Ako Ana Korać se jebe za 5.000 evra, šta će onda njoj to? Za čoveka nikad nisam čuo. Ako je Ana prostitutka, onda je za sebe, ne za mene. Ja se sa Stanijom svađam zbog stavova. Ana je ušla kao cvetić, ko je posle prvi kritikovao? Ja. Znam za Davida ko je, znam za Sandru ko je, otkud znam za Filipa? Ja samo zameram Ani Korać, ne može da kaže da nisu bili niko i ništa - pravdao se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić je imala drugačije mišljenje.

Da su povezali Staniju sa nekom pričom napolju, i te kako bi je napadao. Vidi se da ti je Ana milljenica. Svi vide da se pereš - optužila ga je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je opet ušao u isti konflikt sa Stanijom, kao ranije u toku noći, gde su međusobno optuživali jedno drugo ko koga više napada i ko je kome prijatelj, Dobrojevićeva je takođe tvrdila da se Mića "pere".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#Lepi Mića

#Marija Kulić

#Stanija Dobrojević

'