AKTUELNO

Odmah imala spreman odgovor na njegovu provokaciju!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje stiglo je za Davida Dragojevića, a gledaoce je zanimalo kada će shvatiti da Aleksandra Subotić neće biti sa njim i zašto stalno spominje maj.

Mi smo se sprdali, pošto je tako bilo sa Kijom prošle sezone. Sve kopira kao prošle sezone. To mi je retardirano skroz - odgovorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Davida, ja sa tim čovekom ne bih bila nikada u životu. On je moje razočarenje. Ja da hoću da glumim žrtvu, ja bih kukala od prvog dana. Mene ovaj dečko ne zanima, ne želim da budem sa njim. Sve što mi se svidelo kod njega, on te osobine više ne poseduje. Ljigavi ljigavac. Niti me privlači kao muškarac. Njegove prozivke me zabole, jer je to osoba sa kojom sam ja živela dve godine. Imam pravo da vam kažem šta želim. Niti sam tebi učinila loše, niti sam njoj učinila loše, vi ste meni - odbrusila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'