AKTUELNO

Nije mogla da se sabere!

Voditelj Milan Milošević i zadrugari gledaju i ove nedelje video-klipove sa uspomenama ukućana, koje ih često dovedu do suza, a ponekad i do žestokih svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće uspomene koje su gledali pripadaju Luni Đogani, a ona ih je sa radošću dočekala. Kako su se nizale slike iz njenog detinjstva, Luna je krenula i da se smeje i da plače u isto vreme zbog pomešanih osećanja.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su usledile uspomene sa prijateljima i iz noćnih provoda, a onda i slike sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, a Marko Miljković je posmatrao sa nezadovoljnim izrazom na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su puštene uspomene sa Slobom Radonovićem, Luna je jedva uspela da se suzdrži da joj ne krenu suze.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je ustala da prokomentariše svoje uspomene sa Slobom, a Milan je primetio da Luna drhti sve vreme.

Ne bih da pričam o tome iskreno, kakva ljubav, ovo je bilo bolesno. Užasno mi je da vidim ovo. Bilo je lepih situacija, ali to je bila bolesna ljubav za mene. Nemoguća, nemoralna, nerealna, znala sam da od toga nema ništa. Čudno mi je da vidim sebe pored njega, kao da nisam ono ja. Sve što je uradio za mene i što je pričao za mene je bacio i pop*šao se po tome. Sve je to bila gluma. Bile su jake emocije, mnogo sam ga volela. Nemam prema njemu nijednu lepu emociju - rekla je Luna, pa dodala:
Ja sam bila slepa, kao da me je neko omađijao. Ja sam bila spremna njemu da dam život. Sad sam sigurna da je voleo svoju ženu. Takav čovek mi ne treba ni kao prijatelj, ni kao poznanik. Dno dna. Sigurna sam u to da je on mrtav za mene - ispričala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'