AKTUELNO

Zadrugari se nasmejali do suza, a onda su Miljana Kulić i Marko Miljković dali svoje komentare!

Voditelj Milan Milošević ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima imao još jednu emisiju "Gledanje uspomena", koje često budu turbulentne.

Foto: TvPink Printscreen

Prve uspomene čije su bile puštene bile su od pevačice Zorice Marković. Zorica je gledala svoje slike iz mladosti i sve vreme se smejala. Prikazane su slike sa njenim bivšim suprugom, decom, kao iz inserti iz filmova u kojima je pevala, pa zatim njeni omoti hit albuma koje je izbacivala, a zatim i slike sa prijateljima sa estrade.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je dobila aplauz, a zatim ustala da prokomentariše.

Ja sam propala pevačica, šta da radim. Mnogo je simpatično. Sad kad vidim kako sam izgledala sa 69 kilograma, dođe mi da se ubijem. To su moji prijatelji, moji sinovi, žao mi je što nema još svih kolega. Muževe ste mi videli, bili su lepi obojica, kao lutke. Ovaj drugi malo lepši, ali nema veze. Rekla sam da smo se pomirili. Prezadovoljna sam, treba da se ponosim na sve godine karijere i na sinove. Svima želim i sreću i zdravlje i da imaju sinove kao što imam ja - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je zapazio da je na klipu bila i popularna pevačica Vesna Zmijanac, sa kojom je Zorica dugogodišnja prijateljica, ali su imale i trzavica u svom odnosu, pa je pevačica ustala da prokomentariše.

Ne može Vesna da bude bez uspomena. Ne može da bude tu bez čarkica, i sestre se posvađaju. Mi se u dubini duše zaista volimo, ali dođe period kada jednostavno zaćutimo. Ali smo lepo i sarađivale i u "Lepezi". Zahvaljujući njoj lepo smo radili. U odnosu na sve druge koleginice, ona, pa posle Zorica - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić je primetila da je na slici bio i Darko Lazić, pa je prokomentarisala da bi želela da mu ona i Zorica pevaju na nekoj budućoj svadbi, pa progovorila o njihovom odnosu.

Tako bih ga izgrlila i izljubila, mog slatkog medu - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Miljković je prokomentarisao kratko njihov sukob i priznao da je Zorica ostvarena pevačica, iako joj je to poricao u sukobu sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Vesna Zmijanac

#Zorica Marković

'