AKTUELNO

Ne zna na koju će stranu.

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Naredno pitanje bilo je upućeno Eleonori Miljković, a odgovor je želeo da čuje urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Šta se dešava sa tobom i sa Markom Markovićem, da li ste vas dvoje sada u vezi, kako mi to sada da tumačimo - pitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo u prijateljskim odnosima. Malo sam se distancirala od njega, jer sam ja dobra sa Minom, ona ima osećanja prema njemu, ne želim da se Mina oseća neprijatno. Marko je sladak fin, momak, mislim da treba još da sazreva, da je još dete, prija mi njegovo društvo, ali imamo samo prijateljski odnos - navela je Eleonora, a zatim je svoj stav izneo i Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se po tom pitanju izjasnio više puta, ona mi se i te kako sviđa, prija mi njeno društvo, ali ona se isto izjasnila, da nije još spremna da uplovi u vezu. Pritom zbog Mine ne želi, jer zna da Mina ima osećanja, ona je to govorila više puta. Razumem Noru u potpunosti, ali vremenom ćemo videti - naveo je Marko.

Darko je želeo da čuje od Markovića da li i dalje gaji emocije prema Ani Korać, s obzirom na to da su mnogi primetili njegove vrele poglede prema ovoj zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Ane, tu je stavljena ogromna tačka na tu priču. Okrenuo sam novi list. Moj krevet je preko puta njenog, ako se desi da pogledam, ne znači da imam osećanja prema njoj. Desi se da pogledam u tom pravcu i ništa više nema tu - istakao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'