AKTUELNO

Dragojević nije znao šta će sa sobom.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima i večeras su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Nakon što se Ana Korać upetljala u svoje laži u vezi njene priče sa Filipom Mijatovim, njenom sadašnjem dečku Davidu Dragojeviću ništa nije bilo jasno.

Foto: TvPink Printscreen

On nije znao šta će sa sobom, onda je izleteo iz Bele kuće, ali se ubrzo vratio i počeo da šapuće Koraćvoj.

I ja sam spavao kod drugarice - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su njih dvoje otišli u spavaću sobu, gde je Koraćeva počela da se pravda svom dečku, a on je očigledno ponovo poverovao u sve ono što ona govori.

Ja tebi kažem za sve. Ti si rekla da nisi bila kod njega kući, rekla si da ga nisi zvala u porodičnu kuću. Kažeš ne u Ivanjci, ali da je bio ovde. Onda su svi oni počeli da se smeju, onda si se izgubila, seti se. Onda pričaju o snimku, pokazuju snimak, to je bio drugi snimak. Kaži lepo da ima više snimaka, zato što su se oni uhvatili jednog, a ti objašnjavaš drugi - pričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da ti snimci nemaju veze s vezom - branila se Ana.
Prvo je govorio da je zaljubljen, da si mu se uvukla pod kožu, posle pljuje. Što se mene tiče i da je nešto bilo... Prvo, nisi ti njemu stavila pištolj na glavu i rekla "Daj mi toliko para". Pa niko nije retardiran. To je maloumno - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

On pati da bude poznat i da mu ja budem devojka - rekla je Koraćeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'