AKTUELNO

Upetljala se u svoje laži!

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 2" postavljaju pitanja neće biti ni malo lako.

Naredno pitanje novinari su uputili ponovo Ani Korać. Pripadnici sedme sile su zaključili da njena priča o Filipu Mijatovu konfuzna. Koraćeva je izjavila da su se ona i Filip družili površno, a zatim da ga je zvala u svoj porodični dom.

Rekla si Davidu videla bih tebe da ti uđe u bivša devojka, time si potvrdila da ti je Filip bivši dečko - rekao je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

To nema veze sa tim, da li je neko bio u vezi ili nije. Jedno je da mi razgovaramo, a drugo da živimo ovde zajedno - pravdala se Koraćeva.

Međutim, onda je počelo potpuno razotkrivanje ove zadrugarke, kada su novinari pomenuli priču o prebrzoj vožnji Filipovog automobila.

Da li imaš položen vozački ispit - pitao je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da imam, položila sam pre jedno godinu i po, dve. Molim psihopatu Aleksandru da se ne smeje - počela je da besni Ana.
Prostitutko, mrš - odbrusila joj je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si imala položen vozački ispit dok si vozila Filipov auto - pitao je novinar, a onda je Ana počela da zamuckuje, te se upetljala u svoje laži.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam probnu vozačku dozvolu, ostalo je još par dana do ove stalne vozačke dozvole. Ne mogu da se setim koje je to godine bilo. Ja nisam vozila tada, volan je bio na drugoj strani, moja ruka je samo bila tu, taj snimak ima na mom Instagramu. Ja tada nisam vozila, vozio je on, postoje moje ruke, da, ja sam stavila kao da vozim, ali nisam vozila. To je engleski auto, volan je sa desne strane. Ja sam bila na levoj strani, on je vozio taj auto. On to može da potvrdi, ja tada nisam vozila njegov auto, tada ne. Vi meni možete da verujete ili ne, ja tada auto nisam vozila, da sam vozila ja ne bih izbacila taj snimak - ponavljala je Ana, ali je na kraju ipak rekla da jeste vozila Filipov automobil.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'