AKTUELNO

Zadrugarka ne prestaje da zbunjuje javnost.

Zadrugari večeras, kao i svake subote, odgovaraju na sva škakljiva pitanja koja im postavljaju pripadnici sedme sile.

Naredno pitanje bilo je ponovo za Anu Korać, pošto je ona nekoliko puta izvrdala odgovor na pitanje o njenom bivšem partneru Filipu Mijatovu.

Foto: TvPink Printscreen

Dok ti tvrdiš da vi niste imali ništa, da ti je bio samo drug, Filip tvrdi da je vaš odnos bio u "fulu", da ste bili nerazdvojni, ne da si mu bila devojka, nego da ste bili u "kombinaciji", ali da je svestan, kako je rekao, da se ti baviš prostitucijom. On je naveo da ti je udovoljavao i da te je fanansirao, takođe je naveo da zna muškarce koji su ti dali novac za usluge koje si im, kako je rekao, pružala. Onda vam je u jednom trenutku odnos zahladneo, sedam dana niste bili intimni, onda si mu rekla da treba da ti da 1.000 evra, a kada ti je dao, onda je sve ponovo bilo bajno, rekao je Filip - naveo je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Ta priča je toliko glupa. Ja ću njega da tužim. Dobro zna da to nije istina i da je slagao. Prošle godine je isto tako slagao, zatim je dao izjavu da to nije istina - ponavljala je Ana.
On je bio zaljubljen - dobacila je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

On ima papir da je lud, on je bio bolestan, na lečenju, on nije normalan. Za sve što je izgovorio dokazaće na sudu, baviću se sa njim kad izađem odavde - pričala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Što si se družila s njim onda? Najgnusnije nešto što sam ja u životu čula - nastavila je Aleksandra da dobacuje.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'