AKTUELNO

Nema pojma šta se dogaša sa Sinišom, koji je nije sačekao ni u studiju.

Nakon što je izbačena iz "Zadruge 2" sa manjim procentom glasova publike, Dragana Mitar je došla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i novinara koji su bili spremni za emisiju koja sledi.

Foto: TvPink Printscreen

Novinare je interesovalo da li je Dragani iznenađujuće to što je ispala pre Pavla Jovanovića koji je ušao kao njen ljubavnik.

Kad bi mogli da ga zatvore tamo, iskreno. To je divno, ja sam ušla, on je bio napolju, onda je on došao, ja izašla, sad bi bilo najbolje da ostane tamo. Šalim se. Ne znam šta se dešava napolju. Ja sam priželjkivala i iščekivala da idem kući. Onda kad je on ušao znala sam da mi nema izlaska. Sad tek izlazi to njegovo pravo lice, tako se ne ide kući. Ja sam bila divna, sjajna, onda je pljuvao po meni, sad odjednom šalje pozdrave devojci, valjda treba da bude tamo sa devojkom. Od gore sve neko gleda i svakog stigne ono što zaslužuje - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević pitao zadrugarku nešto zbog čega se ona potpuno raznežila, a zatim i zaplakala.

Mnogo toga smo i od tebe, a i od Siniše saznali o vašem braku. Kakav odnos sad priželjkuješ sa tim čovekom? Da li želiš da sve to poništiš i da budete porodica, da budete suprug i supruga, ili smatraš da se toliko toga negativnog desilo da to neće moći da bude normalno - pitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila u tom nekom haosu kad sam ušla. Ovde sam sedam meseci bila sklonjena od svih, nisam znala šta se dešava napolju. On vidi šta sam ja radila za ovih sedam meseci, ja ne znam šta je on radio, možda ima nekih novina u njegovom životu, ne znam kako će da reaguje kad ćemo se vidimo. Ne znam, moramo da porazgovaramo, ja sam se dosta promenila, ja sam dosta smirenija, ali i emotivnija, znam samo da sam jaka, psihički. Za ovih sedam meseci sam dosta toga naučila i ojačala sam - rekla je Dragana kroz suze.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'