AKTUELNO

Opšti haos!

Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, večeras se nalazi u studiju televizije Pink, gde otvoreno govori o svom odnosu sa njom i svemu što se dešavalo dok su bili zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

On je ispričao i kako je došlo do toga da mu zapale automobil i zašto joj ga je davao.

Ona je automobil dobijala da vozi isključivo kad sam ja bio u tom vozilu. Jednom je dobila, ali taj automobil nikad nije njoj dat da ide sama. Ona nema vozačku dozvolu, taj je automobil bio na strane tablice. Davao sam joj da vozi, bio sam toliko lud. Taj auto je bio nov, nije bio polovan, eto, ta emocija, hoćeš da napraviš nekog srećnog. Zaljubio sam se, sviđaš mi se pa ga gazi. I znala je i bez vozačke da ga gazi. To je bio moj lični izbor, u tom momentu mi je bilo drago i toliko mogu da kažem - rekao je Mijatov.
Ona je znala da ne može da uzme automobil bez mog znanja. Ja sam zaspao u 6 ujutru, oni mene bude u 8. Ja sam kroz san rekao da uzmu auto. Taj auto je bio svaki dan ispred Vojislava Ilića, kod nekih kafića. Bio sam slobodan dečko tada, nisam bio oženjen. Kad se auto zapalio, mene je samo policija zvala, u Filmskom gradu je zapaljen. Policija kaže da je neko polio benzinom. Taj auto je mogao biti zapaljen kad god je to neko hteo - nastavio je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Imao sam problem zbog Ane, pretuklo me je šestoro njih, gazili su me i rečeno mi je da je to zbog Ane, jer joj je neko zapalio auto. Tad su pričali da sam seljak iz Londona. Ona je to dala u novine, mislila je da će lako od mene da se odbrani. Onda, mi smo se čuli kad je izašla iz Zadruge 1 i tražila je 3000 evra da bi se odljutila. Obrisao sam poruke, jer sam imao devojku. Našao sam drugu devojku, pa sam prestao da joj plaćam stan, prestao sam mesec dana nakon njenog ulaska. Nisam mogao da shvatim da je neko blizak mogao da ti uradi tako nešto. Nisam mogao da shvatim da neko kome si pomagao je zapalio tebi auto i tako te iskoristio - rekao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Filip Mijatov

'