AKTUELNO

Toma uporedio njihove situacije i nije video razliku!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Toma Panić je imao pitanje za Eleonoru Miljković, a odnosilo se na to što je Sanji Stanković po povratku u Belu kuću zamerila što se pomirila sa Lunom Đogani, a i ona je isto uradila.

Napala si Lunu, iznela si šta si iznela, samo se seti kako je Sanja postupila, isto sve tako. Bila ti je favorit, zašto si ti sada prebacila njoj to ponašanje? U čemu je razlika? - upitao je maneken.
Nisam ja rekla da mi je bila favorit zbog toga što je napala Lunu. Nego i zbog druge stvari. Kada je Matora iznela nešto u vezi mene i Slobe, Sanja je rekla da nije to tako.  Ispada da sam ja nju podržavala samo zato što je napala Lunu. Nije samo to razlog. Ja jesam podržavala nju i bila mi je top, bila sam ljuta i bila sam nervozna i htela sam da se oseća kao što sam se ja osećala napolju. A ja se sada ne družim sa Lunom, smirile smo loptu, ja nju ne diram, ona mene ne - rekla je Nora, a zatim je Sanja ustala da prokomentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Ja stojim pri svom stavu i to sve i dalje mislim. Ona mene ne ugrožava, niti me napada. Boli me d*pe kako to izgleda napolju. Ja sam posle mesec dana spustila loptu sa tom devojkom - pravdala se Sanja.
Ja sam bila ljuta kada sam došla i tako sam reagovala - rekla je Miljkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Sanja Stanković

'