separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ĆUTIŠ KAO P*ČKA! Maja dovela Marijanu do SUZA, a onda su ona i Stanija skočile na nju pa je URNISALE komentarima! (VIDEO)


Dobrojevićeva i Zonjićeva osudili Marinkovićevu jer ih je dovela u neprijatnu situaciju.


Tokom emisije "Igra istine" Maja Marinković je polila krevet Dorotee Jovanović i to zbog toga jer je saznala da je ona ukrala Staniji Dobrojević pretein i pirinač. Dobrojevićeva nije imala nameru da se revanšira svojoj cimerki, ali je zato Marinkovićeva to uradila svojevoljno, a naposletku to nije želela da prizna. 

Zbog ovoga je Marijana Zonjić pobesnela jer ih je cimerka dovela u neprijatnu situaciju i pritom negirala da je to uradila. To je Zonjićevoj nateralo suze na oči, jer kako ona kaže uvek ispašta zbog njenih smicalica.

Autor: TvPink Printscreen

Marijana, zašto plačeš i dokle ćeš da pokrivaš Maju i sinoć si ispala lažov zbog snimka - upitala je Stanija Zonjićevu. 
Muka mi je više od ovih sr*nja. Juče za klip isto svaljuju na mene. Ti misli o meni šta hoćeš, ali ja za tvoja sr*nja ja ne želim da me mešaš - odbrusila je Marijana Marinkovićevoj.

Autor: TvPink Printscreen

Dok meni ovde kradu, ti ideš da polivaš Dorotein krevet. Nameštaš meni da sam ja to uradila. Meni kradu protein i pirinač, a ti ideš da polivaš krevete. Ti ćutiš kao p*čka, ne smeš ništa da kažeš. Što si morala da polivaš krevet da misle da im ja vraćam i polivam im krevet - vikala je Stanija.

Autor: TvPink Printscreen

Stanija i Marijana su se udružile i osule paljbu po Maji, ali im je ona besno uzvraćala i govorila da su one nju izdale. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti