separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Nakon što se UDVARALA Marku Miljkoviću, Miljana upitala Lunu da li joj smeta da bude sa njim, njen odgovor je sve ostavio u ŠOKU! (VIDEO)


Đoganijeva je spremna na kompenzaciju.


Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera. 

Miljana Kulić nije odustajala od namere da napravi Lazara Čolića Zolu ljubomornim, pa je nakon što se udvarala Marku Miljkoviću, prišla Luni Đogani i upitala je da li bi se ona ljutila na nju ako bi uplovila u romansu sa njim kada njih dvoje raskinu.

Autor: TvPink Printscreen

Možda sam bila ljubomorna kada ste se smuvali. Reci mi u slučaju da ti shvatiš da on nije za tebe, da li bi se naljutila na mene da ja uplovim u nešto sa njim - upitala je Miljana Lunu. 
Taman posla. A da se ja spetljam sa Zolom, je l' tebi neće smetati? Taman, ionako liči na mog bivšeg dečka. Ja kod Zole, a ti kod Marka - rekla je kroz smeh Luna.  

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti