AKTUELNO

Ispričala sve šta misli o blogerki!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani postavila je pitanje za Eleonoru Miljković.

Tu temu što smo imale smo rešile, hoću da mi kažeš iskreno mišljenje o meni i da li sve ono zaista misliš i da li ti je žao zbog nekih reči - upitala je Luna.
Ja sam rekla da mi je žao što sam izgovorila te reči, to nije moj rečnik. Bila sam stvarno ljuta i razočarana. Kada sam izlazila, mislila sam da smo rasčistile. Ne mislim da imaš lošu dušu. Neke stvari radiš jer si naivna, a neke jer si razmažena. Što se tiče odnosa sa Markom, promenila sam mišljenje i baš mi je drago. Kada sam vas videla na žurki kako ste se grlili, videla sam da nije fejk i da postoji ljubav. On je hladan tip, ali to ne znači da nema emocije. Drago mi je što si shvatila da si pogrešila za ono što si pričala. Šta je bilo, bilo je, to ostaje u prošlosti, nadam se da ćeš biti pametnija u budućnosti - ispričala je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

'