separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

U TOJ VEZI MILJANA JE BILA DEČKO, A ZOLA DEVOJKA! Mića opleo po bivšim ljubavnicima, a onda mu je Kulićeva PODVIKNULA, pa nastao HAOS! (VIDEO)


Kulićeva mu je stavila do znanja da je bila nesrećna u vezi sa di-džejem.


Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Naredno pitanje u "Igri istine" postavila je Rebeka Popović Lepom Mići, a nju je interesovalo to kakvo je njegovo mišljenje o raskidu Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić i da li smatra da su Miljana i Marija Kulić skovale plan da ponize di-džeja.

Autor: TvPink Printscreen

Šta misliš o celoj situaciji između Miljane, Zole, i Marije? Koliko Marija i Miljana prave nešto da se napakuju Zoli - upitala je Rebeka Miću.
U toj vezi je Miljana bila dečko, a Zola devojka. U toj celoj vezi je Zola jeo i spavao, Miljana je vodila računa da on ima da jede i obuče. To je dovelo do toga da ga sada još više ponize. Kad je ušao on ovde ništa nije imao da obuče. Čovek je sad vaskrsnuo i slobodan je - prokomentarisao je Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Ove reči su Miljani i te kako zasmetale, pa je ušla u verbalni konflikt sa Mićom i jasno mu je stavila do znanja da nije bila srećna u vezi sa Čolićem.

Kada shvatiš da si izgubio nešto što nije vredno i zbog čega ne žališ, onda ti je mnogo lakše. Tako da je moja greška što sam se zaljubila. Da mi je Marko Miljković pružio ruku i u njega bih se zaljubila. Ja u toj vezi nisam bila srećna, plakala sam svaku noć - odbrusila mu je Miljana. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B . 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti