separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

FOLIRANT I LAŽOV! Stanija rešena da istinu istera na čistac, pa stavila Eleonoru pred svršen čin! Ono što joj je ona rekla IZNERVIRALO JE DO SRŽI! (VIDEO)


Izjeda je sumnja.


Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Veliki šef je obavestio zadrugare da je rezultat u današnjoj igri u muško-ženskom obračunu nerešen, a potom je došlo vreme da počne Igra istine.

Stanija Dobrojević je otvorila ovu "Igru istine" pa je upitala Eleonoru Miljković da joj iskreno po, ko zna koji put, kaže da li se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem i u kojem periodu mu se javila. 

Autor: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

Pokušaću da dobijem istinu od Nore, da li je pisala Tomoviću, da li ju je on blokirao na Instagramu. Kada si se čula sa njim, da li si mu pisala i da li te je blokirao - upitala je Stanija Miljkovićevu.
Nisam mu pisala, a da li smo se čuli, to neću reći jer on nije ovde. Ako treba da saznaš, saznaćeš, ako ne, onda nećeš - rekla je Eleonora.

Autor: TvPink Printscreen

Kako nije dobila odgovor koji je očekivala, Stanija je pobesnela pa je uputila Eleonori žestoke reči.

Folirant i lažov - uzvratila joj je Stanija. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti