AKTUELNO

Lepo mu je govorila Aleksandra...

Odnos Ane Korać i Davida Dragojevića turbulentan je od samog početka. Naime, dobro je poznato da je David prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić pred očima milionskog auditorijuma sa Koraćevom, koja se ni najmanje ne stidi što je rasturila nečiju vezu. Iako je Ana pričala da će ostati sa njim i kada napuste Zadrugu, Marko Marković, koji se nedavno vratio u Belu kuću, bi mogao da unese pometnju u njihovu romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Marko i Ana su imali kratku romansu pre nekoliko meseci u najgledanijem rijalitiju, ali je on onda bacio oko na Minu Vrbaški, te se upustio u vezu sa njom, dok se Ana nameračila na Davida. Ali, kada se pre nekoliko dana vratio u Zadrugu, potpuno je ignorisao Minu, što se ne može reći da je isti slučaj sa Anom.

Tokom večeri, dok je David šaputao na uvo sa svojim drugom Lazarom u dnevnoj sobi, Ana se spremala u spavaćoj sobi i nije skidala pogled sa Marka Markovića, kao ni on sa nje. Njih dvoje su sve vreme razmenjivali poglede, bez reči, a da li su se neke varnice opet pojavile, znaju samo oni.

Podsetimo, Aleksandra Subotić je upozoravala Davida da će izvisiti i da će ga Ana ostaviti jer ne može da joj pruži luksuzan život kakav ona želi kada napuste Zadrugu, ali izgleda da bi to moglo da se desi i mnogo ranije.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'