separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TOTALNA POMETNJA ZBOG MATEMATIKE: Sanja i Matora se posvađale, jer je Stankovićeva htela da pokaže svoje ZNANJE, pa joj se obilo o glavu! (VIDEO)


Interesantan izazov uzburkao stanare Bele kuće.


Nakon što je Veliki šef proglasio novi zadatak u muško - ženskom izazovu, učesnici su odlučili da pokažu svoje znanje. Naime, zadrugari su morali da rešavaju matematičke zadatke po timovima.

Autor: TvPink Printscreen

Prvi je došao Bora Santana, koji je izvukao svoj zadatak, zapisao ga na tabli i počeo da ga rešava. Međutim, imao je problem oko zadatka, pa su mu pomogli članovi njegove grupe.

Autor: TvPink Printscreen

Marija Kulić se u jednom trenutku iznervirala, jer je tvrdila da je Bora dobio lak zadatak, te mu je objasnila kako se rešava na lakši način, a potom izvukla svoj zadatak. 

Autor: TvPink Printscreen

Kulićka je uz pomoć svoje ekipe završila zadatak, brže nego momci, a onda se Sanja Stanković pobunila, želeći da im ukaže na grešku, te je htela da pokaže svoje obrazovanje. Jovana Tomić Matora usprotivila se svojoj partnerki, jer se umešala u zadatak, pa joj je odbrusila žestoko.

Ne volim kad se ljudi prave pametni! Šta ako su pogrešile, šta sad ispada da su svi glupi, a mi pametne - odbrusila joj je Jovana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogeldati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti