AKTUELNO

Lepi Mića stao u odbranu Miljkovićeve.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Na narednom snimku se moglo videti kako Eleonora Miljković priča da joj je Vladimir Tomović slao poruke, ali i da je bila upozorena od strane svojih fanova da će je Stanija Dobrojević verbalno napasti po ulasku u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Da je bila bilo koja druga devojka u pitanju, da mi je bilo pokazano od strane dečka. Ona kaže da joj je Marko prvi pisao, kako ona voli svog dečka i kako ona nikada ne odgovara na poruke niti šalje prva. Devojka jeste lepa, ali mrtvo puvalo. Ako Vladimir želi da bude sa njom, neka bude, jeste ona lepa, ali nema ono što bi Vladimira moglo da ga radi - dala je svoj komentar Stanija nakon odgledanog snimka.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je bio besan zbog Stanijinog komentara pa je ušao u konflikt sa Dobrojevićevoj i istakao da je ona mnogo bolja kada nastupa kao jedinka.

Ja sam uvek govorio da si ti prava Stanija kada si bez Tomovića. Ti si ološ, dr*lja! Voleo bih da Stanija i Tomović uplove u bračnu luku. Ona traži krivicu u svakome, osim u sebi. Krivac njene veze sa Tomovićevm je Čolak. Za nju si pre dva dana pričala da je k*rva i klošarka, a sada ti je dobra - pričao je Mića.
Oni mogu da pljuju i izmišljaju o meni razne priče. Nebitno da li sam ja u vezi ili sam sama, ja sam ponosna na ono što jesam - uzvratila mu je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROGONILA OŽENJENE I ZAUZETE MUŠKARCE! Ana Korać mesecima pokušavala da preotme izabranike ove pevačice! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'